Laatste update
?> ?>

The People v. O.J. Simpson: American Crime Story

Een serie met één van de langste titels: The People v. O.J. Simpson: American Crime Story. Deze serie gaat over de voormalige football speler en acteur O.J. Simpson en de beroemde rechtszaak tegen hem wegens de moord op zijn vrouw Nicole Brown Simpson en op Ron Goldman (vriend van Nicole). De serie heeft een indrukwekkende cast / lijst met acteurs waaronder Cuba Gooding Jr. (als O.J. Simpson), John Travolta (Robert Shapiro), David Schwimmer ( Robert Kardashian), Lady Gaga (Donatella Versace), Bruce Greenwood, Nathan Lane, Courtney B. Vance, etc.

Eigenlijk heet deze serie “American Crime Story” en richt het zich op een breder onderwerp, namelijk meerdere verschillende zeer bekende criminelen van Amerika waaronder dus ook O.J Simpson. Het eerste seizoen heeft 10 afleveringen en gaat over OJ Simpson. Er volgt zeker nog een seizoen 2 en een seizoen 3.

Seizoen 2

Over seizoen 2 van American Crime Story zijn nog niet alle details bekend. De maker, Ryan Murphy (bekend van o.a. American Horror Story), gaf in een interview aan dat hij in het 2e seizoen zal ingaan op de misdaden die zijn begaan na de natuurramp (orkaan) Hurricane Katrina die een groot deel van New Orleans verwoestte.

Golden Globes

Deze serie heeft in 2 categorieën een Golden Globe gewonnen, namelijk eentje voor “Beste Televisieserie, Mini-Serie of Televisiefilm” en eentje voor “Beste Actrice in een Televisieserie, Mini-Serie of Televisiefilm” (Sarah Paulson). Nog een signaal dat de serie The People v. O.J. Simpson: American Crime Story de moeite waard is om te gaan kijken.

Geef een reactie