Laatste update
?> ?>

Seizoen 2 van Shooter slechts 8 afleveringen

shooter seizoen 2De serie Shooter is te zien op Netflix en vanaf Juli 2017 was het 2e seizoen te zien. Iedere week lanceerde Netflix een nieuwe aflevering en zodoende was binge watching toen niet mogelijk. Voor de mensen die de serie wekelijks volgde was het wel vreemd dat na de 8e week (of de 8e aflevering) een vervolg uit bleef. Zeker ook vreemd aangezien het verhaal nog niet klaar was en je zeker nog wel 2 afleveringen zou verwachten zoals bij seizoen 1. Was dit al vanaf het begin de bedoeling? Of was het plan om 10 afleveringen te maken van Shooter en is er iets anders aan de hand?

Ryan Phillippe gebroken beenNee het was niet de bedoeling om slechts 8 episodes te maken. Het tweede seizoen van Shooter is inderdaad met 2 afleveringen ingekort. Dit meldt het productiebedrijf van Shooter, Paramount TV. De reden van de vroegtijdige stop is een vervelende beenbreuk van de hoofdrolspeler Ryan Phillippe op 16 juli 2017. Er was sprake van een ‘freak accident’. Echter niet tijdens de opname van de serie in de rol van “Bob Lee Swagger” maar gewoon als Ryan tijdens een familie uitstapje. Wat er precies is gebeurt op die dag wat tot gevolg had dat zijn been zo zwaar is beschadigd, dat blijft onbekend. Het heeft in ieder geval niets te maken met de opnames van de tvserie. Wel is het seizoen als gevolg hiervan een stuk korter. En we weten dus ook niet hoe het afloopt allemaal.

Shooter Seizoen 3

Je zou verwachten dat met het vervallen van 2 afleveringen de zender USA Network een seizoen 3 moet bestellen van Shooter. En zo ja, kan Bob Lee Swagger (oftwel Ryan Phillippe) wel weer in actie komen na het ernstige ongeluk? Ja met Ryan Phillippe gaat het alweer een stuk beter. Maar USA Network wil over een derde seizoen nog niets bekend maken. De beoordelingen van het 2e seizoen zijn wel iets lager dan bij Shooter seizoen 1. De serie trekt ook iets minder kijkers. Maar het is ook weer niet dusdanig laag dat de toekomst voor deze show gelijk al bekeken is. Als seizoen 3 er komt dan zal dit naar verwachting in de zomer van 2018 zijn.
Foto’s van Ryan Phillippe in het ziekenhuis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*