Laatste update
?> ?>

Eigen magazine Goede Tijden Slechte Tijden

Goede Tijden Slechte Tijden krijgt dit jaar (2017) een eigen magazine! Er worden 4 edities uitgebracht die de fans op de hoogte moet gaan houden over de serie en over de acteurs en hun personages tijdens de vakantie. Er is dus geen GTST soap te zien op RTL 4 maar je hoeft de serie niet helemaal te missen. Het eerste nummer van dit blad verschijnt op vrijdag 7 juli en dat is gelijk met de dag van de laatste aflevering van Goede Tijden Slechte Tijden met de beroemde pré-zomer cliffhanger! Iedere 2 weken zal er een nieuw nummer verschijnen.

Wat kunnen we van het blaadje verwachten? Het magazine zal artikelen gaan bevatten over de verhaallijn van GTST, ook interviews met de acteurs en diverse reportages. De reden van het uitgeven van dit magazine? Ze lanceren het blad om de fans verder mee te nemen in het verhaal tijdens de weken dat GTST niet op tv te zien is.

De echte fans zullen deze actie zeer op prijs stellen. Matige fans zijn misschien blij dat ze even niet aan de personages van Goede Tijden / Slechte tijden hoeven te denken. Je kunt de 4 magazines los kopen in de diverse winkels of je neemt een mini abonnement (4 nummers voor 14 euro) en dan krijg je ze thuis gestuurd.

Geef een reactie