Laatste update
?> ?>
THE AFFAIR – Seizoen 1 – met (L-R): Dominic West als Noah en Ruth Wilson als Alison – Photo Credit: © 2014 Steven Lippman/Showtime.

The Affair

De serie The Affair gaat over een gevaarlijke verhouding tussen een leraar / matige schrijver en een jonge serveerster. Deze relatie verandert voor altijd hun leven vanwege de emotionele effecten van het vreemd gaan. Noah Solloway (Dominic West, bekend van de top serie The Wire) en Alison Lockhart (Ruth Wilson, bekend van haar bijzondere rol als Alice Morgan in de BBC crime serie Luther) ontmoeten elkaar in een afgelegen stadje Montauk in Long Island. Noah is eigenlijk gelukkig getrouwd met 4 kinderen maar is afhankelijk van zijn rijke schoonvader en daar heeft hij flink de pest in. Alison is bezig met het verwerken van het verlies van haar kind en het redden van haar huwelijk. Flink wat drama in deze mooie serie met zeer veel goede reviews.

De serie is gemaakt door Showtime en was voor het eerst te zien in oktober 2014. Seizoen 1 bestaat uit 10 afleveringen en seizoen 2 uit 12 afleveringen. Seizoen 3 komt er aan, naar verwachting rond november 2016.

Geef een reactie