Laatste update
?> ?>

9 nieuwe Twin Peaks episodes

Voor diegene die zich nog de laatste aflevering (episode 29) van “Twin Peaks” (1990-1991) voor de geest kunnen halen zullen zich nog de scene herinneren met Laura Palmer (Sheryl Lee) die in de ogen van Agent Cooper (Kyle MacLachlan) kijkt in de Red Room en hem de volgnde belofte maakt: “I will see you again in 25 years.” (video)

twin peaks david lynch

David Lynch en Mark Frost hebben aangekondigd dat ze nog 9 episodes uit gaan werken voor een 2016 release. Het is precies 25 jaar later als ze de serie uitbrengen op 10 juni 2016. Er is een sterk vermoeden dat dit ook de bedoeling is.

Variety maakt duidelijk dat het niet om een reboot of remake zou gaan. De nieuwe episodes zouden zich afspelen in een hedendaags tijdskader, volgend op de gebeurtenissen van het tweede seizoen. We zullen dus wel het verhaal en karakters moeten heropfrissen, want het is dus echt een hele tijd geleden.

De serie zal opnieuw in handen komen van het Showtime netwerk, die ook al “Masters of Sex” uitbrengen en de hele bekende serie “Homeland”. Vermoedelijk zal David Lynch zelf alle 9 episodes regisseren. En? Ga jij kijken?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*