Laatste update
?> ?>

4e seizoen Vikings komt er aan

Misschien ben jij net bezig met seizoen 1 van Vikings? In Amerika zijn ze inmiddels al bij seizoen 3. En als jij deze tv serie graag kijkt dan is er goed nieuws want de zender History heeft een nieuw seizoen van deze spannende serie aangekondigd. Wanneer de eerst aflevering van seizoen 4 te zien zal zijn (S04E01), dat is nog niet helemaal bekend. Maar de verwachting is dat begin 2016 de serie in Amerika te zien zal zijn. Helaas zullen we in Nederland iets langer moeten wachten op dit nieuwe seizoen van de Vikings.

Vikings season 4 release date

Vikings is een Iers-Canadees historisch televisie drama geschreven en gemaakt door Michael Hirst die we ook kennen van The Tudors en Camelot. Het 1e seizoen was in Amerika en Canada te zien op 3 maart 2013. Vikings is geïnspireerd door de verhalen over de viking Ragnar Lothbrok, een van de meest bekende mythische Noorse helden en bekend om zijn aanvallen tegen Engeland en Frankrijk. Echter de serie is historisch gezien niet 100% correct maar laat wel op een spannende wijze een stuk geschiedenis zien van de Vikingen.

Vikings wordt zeer goed bekeken in Amerika met ongeveer 4 miljoen kijkers iedere week. Hier in Nederland is de serie iets minder bekend en dat is eigenlijk best jammer, het is namelijk een echte aanrader voor liefhebbers van dit genre (zoals Black Sails, Hell On Wheels, Marco Polo, The Pillars Of The Earth, Outlander, Spartacus, etc.).

 

Hierboven een hele korte teaser voor het 4e seizoen. Zodra er een trailer is dan zullen we die natuurlijk direct plaatsen op TV Serie Gids.

vikings - image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*